Politika

Új-zélandi katolikus pap: „A Kínai Kommunista Párt tízszer rosszabb, mint Hitler”

„A nyugati világ azért alszik, mert azt hiszi, hogy a kommunizmus csak egy újabb gazdasági rendszer” – mondta. „De ez 100 %-ban démoni, Karl Marx ördögi ideológiájának a terméke, amelyet később támogatott Sztálin, Lenin és Mao Ce-tung. Ezek az emberek gyilkosok. Hitler rossz volt, de a KKP tízszer rosszabb, a legveszélyesebb dolog ma a bolygón.

A tankönyvekből azt tanultuk, hogy a kommunista ideológia egy elfogadható társadalmi rendszer, de ez mind hazugság. Rendkívül ördögi. Sajnálom mindazokat, akik a vallásszabadságot keresik Kínában, mert a rezsim soha nem szűnt meg elnyomni és üldözni minden vallási követőt, beleértve a Fálun Gongot is. A Fálun Gong gyakorlói egyszerűen ülve gyakorolják a meditáció valamilyen formáját. Mégis ellenségként tekintenek rájuk, mint a rezsim hatalmát fenyegető veszélyre. Tudomásom szerint a KKP sok Fálun Gong gyakorlót letartóztatott és megölt. Koncentrációs táborokban tartják fogva őket, szerveiket beleegyezésük nélkül eltávolítják, átnevelik és kínzásoknak vetik őket alá. Figyelemmel követem ezeket a problémákat.”

Teljes cikk:

https://hu.clearharmony.net/articles/a113542-Uj-zelandi-katolikus-pap-A-Kinai-Kommunista-Part-tizszer-rosszabb-mint-Hitler.html#.YJELM928qUk