Kultúra

KILENC KOMMENTÁR

A KKP 60 és 80 millió közötti kínai haláláért felelős. Ez a szám meghaladja a két világháború összes áldozatának számát együttvéve. … Ha megértjük a Kínai Kommunista Párt valódi történetét, segíthetünk megakadályozni, hogy ilyen tragédiák újra megismétlődjenek. ( – ninecommentaries.com )

A kilenc kommentár a kommunista pártról című kötetet először 2004 novemberében jelentette meg kínai nyelven a New York-i székhelyű Epoch Times. Ez a sorozat, amely részletesen bemutatja a Kínai Kommunista Párt (KKP) fél évszázadon át tartó propagandáját, az üldözéseket, az okozott éhínséget, a mészárlást, a zsarnokságot és a cenzúrát, amely több mint 300 millió kínait vezetett arra, hogy megtagadja a kommunista pártot és a hozzá kapcsolódó szervezeteket, és ezzel egy példátlan békés mozgalmat indított el Kínában az átalakulás és a változás érdekében.

Több mint egy évtizeddel az egykori Szovjetunió és a kelet-európai kommunista rendszerek bukása után a nemzetközi kommunista mozgalom világszerte elutasításra talált. A KKP bukása csak idő kérdése.

Az elmúlt évtizedben önkéntesek több mint 30 nyelvre fordították le a könyvet, hogy a világon minél többen megértsék és támogassák a mozgalmat. Szeretettel várjuk Önt, hogy elolvassa a könyvet az Ön nyelvén is: