Hírek

Program ajánló: Hogyan uralja világunkat a kommunizmus kísértete

Az NTD dokumentumfilm sorozatot készített a „Hogyan uralja világunkat a kommunizmus kísértete” című könyvből, melyet a „Kilenc Kommentár a Kínai Kommunista Pártról” szerkesztősége adott ki. A sorozat a következő 3 hét során kerül bemutatásra, az első epizód premierje július 20-án lesz.

A kommunista rendszerek összeomlása a Szovjetunióban és Kelet-Európában a nyugati és keleti kapitalista és kommunista táborok közötti fél évszázados hidegháború végét jelentette. Abban az időben sokan optimistán gondolkodtak, hogy a kommunizmus a múlt emléke lett.

A szomorú igazság ugyanakkor az, hogy az átformálódott kommunista ideológia az egész világon megvetette a lábát és megerősítette az állásait. Kínában, Észak-Koreában, Kubában és Vietnamban nyílt kommunista rezsimek vannak; a kelet-európai országokban a kommunista ideológia és szokások továbbra is jelentős befolyást gyakorolnak; az afrikai és dél-amerikai országokban a szocializmust a demokrácia és a republikánizmus zászlaja alatt gyakorolják. Aztán ott vannak az Európai és Észak-Amerikai nemzetek, amelyek a kommunista befolyás házigazdájává váltak anélkül, hogy az emberek ennek tudatában lennének.

A kommunizmus háborúval, éhínséggel, mészárlással és zsarnoksággal jár. Ezek önmagukban elég félelmetesek, de a kommunizmus miatt elszenvedett károk messze túlmutatnak ezeken. Sokak számára egyre világosabbá vált, hogy a történelem bármely más rendszerével ellentétben a kommunizmus magával az emberiséggel szemben hirdetett harcot – beleértve az emberi értékeket és az emberi méltóságot is.

Miután a Szovjetunióban és Kínában masszív diktatúrát hozott létre, a kommunizmus több mint száz millió természetellenes halált okozott, milliárdokat juttatott rabszolgaságra, és alig egy évszázad alatt a világot az atomháború és a pusztulás szélére sodorta. Ezenkívül a kommunizmus a család intézményének széleskörű és szándékos megsemmisítésébe kezdett, a társadalmi rendellenesség ösztönzése és az erkölcs elleni támadás mind a civilizáció alapjainak romba döntését célozzák.

Milyen a kommunizmus természete? Mi a célja? Miért tekinti az emberiséget ellenségként? Hogyan lehet tőle megmenekülni?

A premier a következő YouTube csatornákon és a weboldalakon július 20-án, 18:00 órakor (CET):

Crossroads with JOSHUA PHILIPP YouTube channel:

https://www.youtube.com/c/CrossroadswithJOSHUAPHILIPP

The Epoch Times YouTube channel:

https://www.youtube.com/epochtimesdigital

NTD YouTube channel:

https://www.youtube.com/user/NTDTV

The Epoch Times website:

https://www.theepochtimes.com

NTD website:

https://www.ntd.com

https://www.theepochtimes.com/programming-alert-how-the-specter-of-communism-is-ruling-our-world-episode-1-premieres_3428480.html )

Program ajánló: Hogyan uralja világunkat a kommunizmus kísérteteAz NTD dokumentumfilm sorozatot készített a „Hogyan…

Közzétette: Kína Fókusz – 2020. július 18., szombat