Hírek,  Politika

Leleplezték a CNN-t: “A félelmet jól el lehet adni.” Célkitűzés a Covid után: Klímaváltozás – Lea megmondja

A média hatalma manapság vetekszik minden más hatalommal, ha az emberek befolyásolásáról van szó. Hogy kik állnak ezek mögött a szervezetek mögött az egy nagy kérdés.

Lea videója szemfelnyitó… mindenképp ajánljuk, legalábbis egy kritikai szemlélet kialakítását. Vizsgáljuk meg magunk is a “tényeket”, mielőtt igazságként fogadnánk el azokat, csak mert az XY nagy nevű média azt mondta!

Mivel mi az oldalon legfőképp Kínával foglalkozunk, ebből az apropóból idéznénk egy tényfeltáró cikket:

“Csak a közelmúltban vált ismertté, hogy szinte az összes amerikai média elnökeit meghívta utazásokra és ünnepségekre a ,,Kína – Egyesült Államok Tőzsde Alapítvány”. Ez a szervezet a Kínai Kommunista Párt nyugati propagandagépeinek egyike.

A meghívók a Kínáról való “pozitív tudósítás” népszerűsítéséről szóltak és az “ellenzék megnyugtatásáról”:

A hivatalos dokumentumok szerint az említett kínai találkozókon a következő szervezetek média képviselői vettek részt : The New York Times, CNN, Reuters, Associated Press, ABC News, Wall Street Journal, Financial Times, Bloomberg, Economist, Newsweek és Forbes Asia.”

Teljes cikk:

https://kinafokusz.hu/elfogult-tudositasok-hogyan-befolyasoltak-a-kozvelemenyt-donald-trumprol-es-ki-az-aki-profital-mindebbol-a-kinai-kommunista-rezsim-szamitasai/?fbclid=IwAR0b7MmlI5rWa8RvFagh8XbvuCrGXz4JE2_hbUVb2CeiTtS5i6KFrhtBQv0

Az új videó: