Kiemelt,  Politika

Az amerikai választási epizódok a szabadság és a kommunizmus közötti harcot mutatják be

Írta: Az Epoch Times szerkesztői csoportja Frissítve: 2020. november 15.

Egyre többen veszik észre, hogy a 2020-as amerikai választások nem egy kétpárti csata, nem Donald Trump és Joe Biden csatája, hanem a hagyomány és a szocializmus, a jó és a gonosz, az isteni és a kommunista démon harca.

Amikor lapunk alapítói Amerikába érkeztek, hogy elmeneküljenek a kommunista rendszer elől, soha nem számítottak arra, hogy ez a nagy nemzet egyszer a kommunizmus és a szabadság harcának középpontjába kerül.

Sok amerikai úgy véli, hogy a kommunizmus csak elvont fogalom, és csak a távoli nemzeteket érinti anélkül, hogy észrevennék, hogy már itt van a sarkon.

A kommunizmus Amerikában olyan nevek alatt terjedt el, mint a szocializmus, a progresszivizmus, a liberalizmus, az újmarxizmus stb. Lassú folyamatban, évtizedekig tartó szisztematikus felforgatásként jelent meg, először a Szovjetunión keresztül, most pedig a Kínai Kommunista Párton (KKP) keresztül.

Ez a koncentrált harc Amerika jövőjéért – és a világ többi részéért – most az élen jár az amerikai elnökválasztásokon. Ez egy olyan konfliktus, amely túlmutat a párttagságon és a párthovatartozáson.

A bevándorlók azért jöttek az Egyesült Államokba, hogy szabadon gyakorolják vallásukat

Az Istenbe vetett hit mindig is alapvető volt Amerika számára. A korai bevándorlók az Egyesült Államokba menekültek, hogy szabadon gyakorolhassák vallásukat. Az Egyesült Államok azon a meggyőződésen alapult, hogy mindannyiunkat Isten teremtett, és a Teremtő megadta nekünk jogainkat. Az Egyesült Államok mottója tehát ez: „Istenben bízunk”.

Az Istenbe vetett hit és az ebből a hitbeli meggyőződésből fakadó elvek azok a fő okok, amelyek miatt a szabadság, a demokrácia és a jólét virágzott az Egyesült Államokban, és amiért az Egyesült Államok az a mai nemzet lett, ami.

Ebben a nagy hagyományban a szavazás szent kötelesség, amelyben minden állampolgár megosztja a felelősséget azért, aki kormányoz. Rekordszámú amerikai szavazott idén a következő elnökre. Azóta megtudtuk, hogy ezt a folyamatot aláásták. Számos hiteles állítás jelent meg a választási csalásokról, ami arra utal, hogy szisztematikus erőfeszítéseket tettek a választások eredményének megváltoztatására.

A szélsőbaloldal és a mögötte lévő kommunista ördög – ugyanaz az erő, amelyet Karl Marx egykor Európát sújtó erőnek nevezett – hazugságokkal, csalással és manipulációval igyekszik megfosztani az embereket jogaiktól és szabadságaiktól.

A két nagy amerikai párt egyike, a Demokrata Párt már nem az a politikai párt, amely valaha volt. Az évtizedek alatt fokozatosan beszivárgott ebbe

a pártba a marxista ideológia, amely a történelem legbrutálisabb és legelnyomóbb kommunista rendszereit hozta létre.

A kommunista ideológia, beleértve a szocializmust és az ahhoz kapcsolódó elképzeléseket, nem hétköznapi ideológia. Ez egy olyan ideológia, amely már legalább 100 millió ember értelmetlen halálát okozta.

A kommunista ideológia olyan látszólag igazságos fogalmakat használ, mint az „egyenlőség” és „politikai korrektség” az emberek megtévesztésére. Ideológiájuk behatolt társadalmunk minden területére, beleértve az oktatást, a médiát és a művészetet is. Kíméletlenül elpusztít mindent, ami hagyományos, beleértve a hitet, a vallást, az erkölcsöt, a kultúrát, a családot, a művészetet, az oktatást, a jogot stb., És erkölcsi romlottsághoz vezeti az embereket.

Ez a totalitarizmus ideológiája, egy ideológia, amely az egykor prosperáló nemzeteket, mint Venezuela, hanyatlásba sodorta és 5000 év kultúráját tönkretette Kínában, ahol az embereket az isteni hittől az állam iránti odaadásig terelték.

Ez egyben minden jónak, amit az emberiség képvisel a szisztematikus megsemmisítése. Teljesen ellentétes a kedvességgel, a tisztességgel, az igazsággal és az együttérzéssel.

Ez nemcsak aláaknázta a nép szellemét és Istenbe vetett igaz hitét, hanem az amerikai népet és az egész emberiséget a katasztrófa szélére sodorta.

Választás jó és rossz között

Konfliktus előtt állunk, amely meghaladja a pártvonalakat. Harc arról, hogy amerikaiakként hűek maradnak-e alapító atyáik elveihez és követik-e Isten akaratát, vagy olyan erőknek lesznek-e alávetve, amelyek megpróbálják ellenőrizni és megsemmisíteni legalapvetőbb jogainkat.

Ezek nem könnyelmű kijelentések. Mivel lapunk alapítói átélték a kommunista totalitarizmust, tudnak annak pusztító erejéről. Médiaszervezetként függetlenek vagyunk, és nem foglalunk állást politikai kérdésekben vagy jelöltek mellett, hanem az igazság és az igazságosság mellett állunk.

Amerika most a kommunizmus szélén áll.

Ennek a harcnak a középpontjában most Donald Trump elnök áll, aki egyértelmű nemet mond a szocializmusra és a kommunizmusra. Véget vetett a kínai rezsim több évtizedes nyugalmának, és országszerte erőfeszítéseket tett Peking befolyásának és beszivárgásának ellensúlyozására. Trump ebben a kritikus szakaszban ellenezte a Kínai Kommunista Pártot.

A kommunista Kína ott áll a kapuban, készen áll a hatalom átvételére. A KKP az évtizedek alatt alaposan tanulmányozta az amerikai rendszert, és sikeresen felhasználta nyílt társadalmukat az országba való beszivárgáshoz.

Már országon belül léteznek az olyan baloldali szélsőséges csoportok, mint a Black Lives Matter és az Antifa, akik tiltakozásokat és zavargásokat szerveznek. A mozgalom hasonló a KKP kulturális forradalmához, amely tönkretette a kínai magas kultúra örökségét és hagyományait. Ez egy Amerika-ellenes mozgalom, ahogy a kulturális forradalom is kínaiellenes volt. E mozgalmak alapvető ideológiája nem különbözik a kínai kommunista mozgalom ideológiájától, és együtt járnak a KKP-vel, amely készen áll Amerika elpusztítására.

Ezen elnökválasztás következményei messzemenőek. Világszerte világossá tette az emberek, a kormányok és a szervezetek számára, hogy választaniuk kell, elkötelezik-e magukat a kommunista ördög mellett, vagy a hagyomány és az egyetemes értékek mellett teszik le a voksukat.

Egyre többen veszik észre, hogy a 2020-as amerikai választások nem csak egy kétpárti csata, nem Donald Trump és Joe Biden csatája, hanem a hagyomány és a szocializmus, a jó és a gonosz, az isteni és a kommunista ördög harca.

Ezt a cikket eredetileg a The Epoch Times USA adta ki: https://www.theepochtimes.com/election-fallout-reveals…

(német adaptáció: tk)

Forrás: https://www.epochtimes.de/…/us-wahl-folgen…/amp…

Kép: https://commons.m.wikimedia.org/…/File:Mount_Rushmore…

Credit: Mike Tigas (https://www.flickr.com/people/17362366@N00)

Jogok: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en