Hírek

A WOIPFG vizsgálati jelentése az élő Fálun Gong gyakorlók szerveinek erőszakos begyűjtéséről a kínai Légierő Orvosi Egyeteméhez tartozó Xijing Kórházban‼️

Újabb komoly bizonyíték arra, hogy élő Fálun Gong gyakorlók szerveit távolítják el erőszakosan a kínai kórházakban – a vörös rezsim élő szervbankját a lelkiismereti foglyok képezik – ez az emberiség elleni bűncselekmények legsúlyosabb formája‼️

2019. december 26-tól 2020. január 15-ig a Fálun Gong Üldözését Vizsgáló Világszervezet (WOIPFG) vizsgálatot folytatott Li Guowei, a Légierő Orvosi Egyeteméhez (korábban a Negyedik Katonai Orvosi Egyetemhez) tartozó Xijing Kórház vesetranszplantációs sebésze ellen. A nyomozás eredménye ismét megerősíti, hogy a KKP élő szervgyűjtést végez Falun Gong gyakorlók testéből, és ez a szörnyű bűncselekmény még mindig folyamatban van.

“A 2020. január 13-án végzett negyedik telefonos vizsgálatunk különösen mélyen rejtett titkokat tárt fel a KKP által folytatott élő Fálun Gong gyakorlók szerveinek betakarításával kapcsolatban, valamint a párt régóta terjesztett hazugságairól, hogy kivégzett foglyoktól és önkéntes donoroktól származó transzplantációs szerveket használnak fel a Vöröskereszt kínai szervezetén keresztül. A vizsgált személy egyenesen elismerte: „A szervek a Fálun Gong gyakorlóktól származnak”, míg a KKP hatóságainak nyilvános nyilatkozataiban fiatal donoroknak nevezik őket, akiknek jó minőségű és elsődleges betegségektől mentes szerveik vannak. Még azt is állította: „Ha elég merész vagy, akkor abban az időben (vagyis amikor a Fálun Gong gyakorló donor előáll)… mindaddig, amíg meg mered nézni, addig elvihetlek az ágyához, hogy vethess rá egy pillantást, hogy a saját szemeddel lásd, hogy ez az ember a 20-as éveiben jár. ”

Végül a WOIPFG nyomozója feltárta kilétét, és figyelmeztette Li Guoweit, hogy emberiség elleni bűncselekményt követett el, és egy szánalmas véggel nézhet szembe. A nyomozó azt tanácsolta neki, hogy a WOIPFG nyomozásával működjön együtt és enyhítse bűneit és az elkövetett bűncselekményeket. Azonban azt válaszolta: „Kína egypártrendszer. Nem kell elmondanod nekem ezeket a dolgokat. ” Ez a hozzáállás is tükrözi a KKP gonosz agymosásának mértékét, amely az egyéneket démonokká változtatta, az egykor magas kultúrával rendelkező Kínát pedig pokollá alacsonyította le.

A videó a lenti linkeken elérhető eredetiben:

https://www.upholdjustice.org/node/457