Hírek,  Politika

A „vörös lobogó” és a mögötte rejlő hatás fengsuj elemzése

Minden év október 1-jén a Kínai Kommunista Párt (KKP) hatóságai elrendelik a „vörös lobogó” kifüggesztését a szárazföldi Kína utcáin. Ebben az évben, miközben a globális COVID-19 járvány, más néven KKP-vírus, még mindig tombol, és nem vesz tudomást a világ lezárásban levő többi részéről, a Vuhan városának minden centiméterét beborító „vérlobogó” a mindenhol vért kiontó KKP-hoz hasonlatos. A Tienanmen téren a vörös lobogó hivatalos felvonása különösen fenyegető, a mini „vörös lobogókat” lengető emberekkel, miközben a felettük diadalmasan felvont lobogót figyelik.

Néhány évvel ezelőtt Oujang úr, az Egyesült Államokban letelepedett fengsuj mester sokkoló titkokat tárt fel a KKP ötcsillagos „vörös lobogója” mögött. Felfedte, hogy a KKP ötcsillagos „vörös lobogója” vérontást hoz az emberekre. Itt megvizsgáljuk, mi mondanivalója van ennek a fengsuj mesternek a kommunista „vérlobogóról” a fengsuj szemszögéből.

Az ötcsillagos „vérlobogóban” leselkedő méreg

Oujang úgy véli, hogy a fengsuj szempontjából az ötcsillagos lobogó vörös árnyalata hasonlít a véréhez. A „vérlobogókat” az ősi időkben arra szánták, hogy az oltárokon mutassák be őket. Akkoriban véráldozatokat használtak a démoni szellemek negatív energiájának csatornán való elvezetésére.

Ami az otthon számára szolgáló fengsujt illeti, a vérvörös szín használata nem kedvező. Ha valaki felakasztja a „vérlobogót”, ez a cselekedet negatív energiamezőt állít fel, amely tele van gonosz szellemekkel, amelyek vérontást vonzhatnak. Káros önmagára, a családra, az üzleti életre és a karrierre.

Mint a legtöbb ember tudja, a KKP azt állítja, hogy a vérrel festett ötcsillagos lobogó az úgynevezett forradalmi mártírokat jelképezi, de valójában abban a 71 évben, amióta a KKP megtévesztette az embereket és 1949-ben átvette a hatalmat, folytonosan kínai emberek millióinak a halálát okozza minden politikai tisztogatásán keresztül. Így az ötcsillagos „vérlobogó” ártatlan kínai emberek vérével van átitatva. Gondoljanak csak a vörös nyakkendőkre, amelyeket a kínai általános iskolás gyerekek vesznek fel a vörös lobogó meghosszabbításaként. Milyen borzalmas a gyerekek számára, hogy viseljék őket.

Visszatérve a kínai emberek millióinak halálára, amelyet a KKP politikai kampányai okoztak, Oujang úr elmondta, hogy mindnyájukat a vér zászlaja alatt gyilkolták meg, és a lelkük összefonódott ennek a „vérlobogónak” a szándékával. Bárhol is húzzák fel ezt a lobogót, ezek a démoni szellemek követni és irányítani fogják az emberi érzelmeket, befolyásolva a testüket és megzavarva az életüket. Amint a „vérlobogó” fel van húzva, egy negatív mező kezd elterjedni a környező területen. A legtöbb ember nem láthatja ezt a negatív mezőt, de sok ember érezheti azt, és mindnyájukra hatással van.

Oujang elmondta, hogy a kínai konzulátus épületének a csúcsára minden nap felvonják a „vérlobogót”, és ő érezni tudja a rossz energiát az épületet körülvevő területen. Szerinte a nyugtalanság érzése ezen a mezőn belül erős. Emiatt sohasem jár a kínai konzulátus közelében.

Elmondta, hogy Kínában különféle mintájú „vérlobogókat” függesztenek fel, hogy lobogjanak az utcákon. Az ezen „vérlobogók” által létrehozott energiamezőnek mágneses ereje van, amely vonzza és megragadja az emberek lelkét. Némely emberek mindenképpen a Tienanmen térre mennek csak azért, hogy megnézzék a lobogó-felhúzási eseményt. Amikor az ötcsillagos „vörös lobogót” felhúzzák, az emberek egyre izgatottabbá válnak. Annyira vonzódnak hozzá, hogy másnap még vissza is térnek, hogy megnézzék ugyanazt a lobogó-felhúzási eseményt. Valójában ezeket az embereket úgy vonják bele, mint egy örvénybe, és az nagyon veszélyes a lelkük számára, hogy beszívják őket ebbe a negatív energiamezőbe.

Hogyan hozhat vérontást a „vérlobogó” az embereknek?

Oujang úr Rhonda Byrne-nak, egy ausztrál szerzőnek “A titok” című könyvét is ajánlotta. A könyv tartalma nagyon széles körű, egy falatnyi kis beszámolóval a fengsujról. Byrne a könyvében megállapítja, hogy minden energia. És a modern fizika elmélete alapján minden, ami kézzelfogható vagy megfoghatatlan, látható vagy láthatatlan, anyag vagy ideológia; minden energia, amelyet egyik formából át lehet alakítani egy másikba.

A KKP ötcsillagos lobogóját az alkotója hivatalosan „vérrel festett lobogóként” határozta meg. Amikor a nyilvánosság elfogadja ezt a meghatározást, a megfelelő energia akkor is át fog kerülni minden „vérlobogóra”, ha ott nincs is igazi vér. A hatás éppen ugyanolyan. Ez az oka annak, hogy a „vérlobogó” katasztrófákat okoz, mivel felidézi a véres és erőszakos fengsujt.

Figyelmeztetés: Távolítsátok el a „vérlobogókat” az otthonotokból

Oujang úr elemzéséből és empirikus bizonyításából az következik, hogy a KKP „vérlobogóit”, amelyek a házban vannak felakasztva, el kell távolítani és a szabadban elégetni a reggeli napsütésben.

Oujang úr továbbá elmagyarázta, hogy “amikor felakasztjátok a „vérlobogót” a lakóhelyeteken, valójában meghívjátok ezeket a szellemeket az otthonotokba. Erőszakkal kell elűznötök őket. Ezek az entitások negatív „yin” energiájúak. Félnek a tűztől és a reggeli napfénytől, így azt mondják, hogy a nap alatt való elégetés elűzheti a gonosz szellemeket és megszüntetheti a vérontást.”

A titok című könyv lényege a vonzás törvényéről szól. Egyszerűen fogalmazva: ez a törvény arról szól, hogy bármire gondolunk, bármire összpontosítunk, bármit is akarunk, annak megvan az ereje, hogy az életünkbe vonzódjon, és valósággá változtassa azokat a gondolatokat.

“Így amikor felakasztjátok a lobogót, az azért van, mert ti akarjátok, ti akartok összpontosítani rá, és az elmének ez az ereje energia formájában átalakulhat az életteretekké. Ennek megfelelően ez úgy hat az egyénekre, hogy meg fognak betegedni, egy család szét fog hullani, némi személyek közötti ellentétek, üzleti kudarcok lesznek vagy még veszélyesebb katasztrófák is következnek majd be.

Így annak megfelelően, amit a könyvben állítanak, csak a KKP ötcsillagos „vérlobogójának” a szabadban, a reggeli napsütés alatt való elégetésével tudja egy ember igazán elhárítani az általa okozott katasztrófát.”

A régi korokban azt tanácsolták, hogy éljünk harmóniában a Mennyel és a Földdel, legyünk becsületesek minden módon és legyünk kedvesek másokhoz. Ez a legjobb fengsuj a világon, és egyetlen átok, gonosz vagy rosszakarat sem nyerhet semmilyen hatalmat felettünk, ha követjük ezt. Tartsuk magunkat szorosan az isteni természetünkhöz, éljünk állandó hálában és legyen becsületes szívünk. Ha jót teszünk másoknak, és jót kívánunk másoknak, akkor felülkerekedünk minden nehézségen, és visszatérünk az életbe.

BC Chua fordítása és Michael Segarty szerkesztése

Forrás:

Kép: A vér színe – illusztráció

https://pixabay.com/…/blood-dna-red-background…/

https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/deed.en