Hírek

A Minghui Rádió folytatja a műsorszórást Kínában

(Minghui.org) A világ 2020-ban hatalmas változásokon ment keresztül. Az év elején kitört a „kínai kommunista vírus” járványa, amely a Kínai Kommunista Párt hazugságai és leplezései miatt az egész világon gyorsan elterjedt. Az emberi életek szörnyű veszteségei és az országok gazdaságainak pusztítása miatt sokan rájöttek, hogy a KKP mennyire gonosz, és egyre nagyobb az igény a KKP megszüntetésére. Az érintett emberek jobban vágynak az igazságra. A történelem ezen döntő pillanatában a Minghui Rádió újrakezdte a műsorszolgáltatást Kínában, hogy az igazságról szóló információkat elérhetővé tegye a kínai emberek számára.

A Minghui Rádió 2005. november közepén jött létre. Ez egy igaz híreket közlő rádió, amely egyszerre szól a Minghui.com olvasóinak, a Fálun Dáfá tanítványoknak, az élet minden területéről érkező embereknek, és azoknak a gazembereknek, akik részt vesznek a Fálun Gong üldözésében. A rádióállomás azóta számos népszerű programot készített, amelyet rövidhullámú és műholdas csatornán sugároztak Kína szárazföldjére. Később a KKP beavatkozása miatt meg kellett szakítani a szárazföldre történő közvetítést. A hallgatók a Minghui rádiót csak az interneten keresztül hallgathatták.

A Minghui rádió nemrégiben pekingi idő szerint 17:00 órakor (Aktuális események címmel) és 05:00 órakor (Művelési tapasztalatok címmel) folytatta a műsorszórást Kínában. A producer szerint az „Aktuális események” segítenek az embereknek jobban megérteni a Fálun Gongot és az üldöztetést, a „Művelési tapasztalatok” pedig a Fálun Gong gyakorlók megértését segíti a művelésük során. A műsorok globális híreket, elemzéseket tartalmaznak, amelyek feltárják a Fálun Gongot gyalázó KKP-propagandát, bemutatják az elmúlt 21 év üldöztetését, a gyakorlók és tapasztalataik történetét, a hagyományos kínai kultúra történeteit és a Fálun Gong-gyakorlók által komponált zenét.

További információkért kérjük, látogasson el az mhradio.org oldalra. A rövidhullámú adások mellett a hallgatók az oldalon található programokat is meghallgathatják.

Forrás: http://hu.clearharmony.net/…/a113452-A-Minghui-Radio…