Politika

A KKP (Kínai Kommunista Párt) NAGY titka – amiért a YouTube-ról kitiltottak egy független Kína-szakértőt

A KKP megnyitja pénzügyi piacait, hogy Biden-nek kedvezzen, mivel a Trump adminisztrációval nem tud megbirkózni a Wall Street-en keresztül

A KKP azt is szeretné, ha a külföldi szereplők felnevelnék a KKP saját „fáját” a saját kertjükben. Miért volt képes a KKP egy pillanat alatt minden problémát orvosolni az Egyesült Államokkal 2016 előtt? Mivel saját emberei vannak Amerika belső hatalmi és befolyási körének tetején.

Ezeket a főbb megállapításokat említi meg Di Dongsheng, a Kínai Renmin Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Iskolájának dékánhelyettese, a kínai külstratégiai tanulmányok központjának igazgatóhelyettese és titkára november 28-án, Sanghajban, Kínában.

Az esemény témája az volt, hogy „Kína pénzügyi szektorának megnyitása vonzza-e a Wall Street farkasokat?

Zhang Zhizhen, az Ázsiai Fejlesztési Bank volt elnöke és a Kínai Kommunista Párt Központi Bankjának Nemzetközi Osztályának korábbi igazgatója, Ding Yifan, a Kínai Állami Tanács Fejlesztési Kutatóközpontja Világfejlesztési Intézetének igazgatóhelyettese, és Yao Yang, a Pekingi Egyetem Nemzeti Fejlesztési Kutatóintézetének elnöke is részt vett ezen az eseményen.

Eredeti videó: https://lbry.tv/…/d04fe45fe1e355a331e58e27b7381fdbce8f81c9?

Kép: Peofesszor Di Dongsheng (Jogok: Jennifer Zeng / Inconvenient Truth)