Politika

A Kínai Kommunista Párt (KKP) vírus kitörése és a Wall Street közötti kapcsolatról szóló különjelentés

„A Kínai Kommunista Párt (KKP) vírus kitörése és a Wall Street közötti kapcsolatról szóló különjelentés

A KKP-vírus kitörése több mint 1,2 millió embert fertőzött az Egyesült Államokban, és szombat reggelig 77,201 ember halálát okozta, a Johns Hopkins Egyetem által összegyűjtött kormányzati adatok szerint.

Amerikában a járvány következtében elhunytak száma többször meghaladta a szeptember 11-i terrorista támadás és a Pearl Harbor elleni támadás során meghaltak számát.

Az Epoch Media Group és mások jelentései egyértelműen rámutattak arra, hogy a KKP titkolózása a járvány kezdetén felgyorsította a vírus terjedését, amely több mint 187 országot vagy régiót érint.

A kitörés rávilágít a kínai rezsim növekvő gazdasági hatalmának és befolyásának veszélyére.

Az elmúlt néhány évtizedben a KKP gazdasági ereje tovább bővült az Egyesült Államokban a Wall Street által vezetett finanszírozás segítségével. A KKP információs manipuláción és erőszakos elnyomáson alapuló döntési modellje soha nem változott. Ma a KKP hatalma komoly veszélyt jelent az amerikai életre, a pénzügyi biztonságra és az országos biztonságra.

Milyen kockázatokat figyeltek meg? Milyen megoldásokat találhatunk alapító atyáink bölcsessége alapján?”

A teljes videó a link alatt elérhető!

https://www.theepochtimes.com/programming-alert-new-documentary-exploring-the-pandemics-wall-street-connection-to-premiere_3344702.html?fbclid=IwAR2OKlwrXJ97RQx2OT3XQZwmjiQQsI9HRB4lqmxgJoKQ1veUvcJ5VDsOTLQ