Politika,  Történelem

Quo Vadis? A Fálun Dáfá betiltásának hosszú távú következményei Kínában

A Clearharmony.net cikke: “1999-ben a Kínai Kommunista Párt (KKP) az ellenségének nyilvánította a Fálun Dáfát. És ezzel a KKP ennek a buddhista rendszerben gyökeredző művelési iskolának az alapelveit is betiltotta, melyek a következők: Őszinteség – Könyörületesség – Türelem. (szerk.: Bármennyire abszurd is ezt egy nyugati embernek elképzelni: ezeket a szavakat még a közösségi médiában is tilos használni, és azonnali letartóztatással kell számolni miatta, sőt számos állásinterjú azzal indul, hogy egy nyilatkozatot kell aláírni az embernek, mi szerint nem hisz a Fálun Dáfá-ban és ebben a három alapelvben)

Kínában becslések szerint 70-100 millió Fálun Dáfá-gyakorló él, akinek óriási pozitív befolyása van a kínai társadalomra, mert az öt egyszerű csikung-gyakorlat mellett szilárdan hisznek a Fálun Dáfának az “Őszinteség, Könyörületesség, Türelem” elveiben is és a mindennapi életben ezek szerint élnek.

Mit jelent a világ számára, amikor Kínában az “Őszinteséget, Könyörületességet és Türelmet” üldözik?

Amikor a Kínában zajló fejleményeket követjük figyelemmel, azzal együtt megláthatjuk, hogy merre tart az emberiség jövője, ha az “Őszinteséget, Könyörületességet, Türelmet” betiltják.

Miért? Azért hogy ezeknek az erényeknek az üldözését valami „indokolt dolognak” hirdethesse ki, a KKP rágalmakat talált ki és hamis lejárató jeleneteket rendezett meg. A KKP minden eszközzel alátámasztja a romlott hazugságait, és megpróbálja elpusztítani a Fálun Dáfá jó hírét.

Sajnos sok nyugati média átveszi ezeket a hazugságokat. Az üldözés kifogásával élve a KKP önkényesen és erőszakkal ragadja magához a gyakorlók pénzkészleteit és minden vagyonát. A letartóztatás, kínzás, nemi erőszak és gyilkosság stb. mellett a KKP visszaél a szervátültetésekkel, hogy meggazdagodjon a gyakorlók szerveinek eladása révén és ugyanakkor fizikailag megsemmisítse őket.

El tudja képzelni, mi történik, amikor 1,4 milliárd kínai embert kényszerítenek arra, hogy az “Őszinteség, Könyörületesség, Türelem” ellen legyenek? Milyen irányba fog haladni az emberiség jövője “Őszinteség, Könyörületesség, Türelem” nélkül?

Mindez az erőszak uralmának, a zsarnokságnak, a teljes ellenőrzésnek, az emberiség felügyeletének és megsemmisítésének egy korszakába vezet. A KKP a viselkedésén keresztül kinyilvánítja, hogy nem egy normális politikai célokkal rendelkező normális politikai párt. A KKP céljai mondhatni ördögiek és végül a megsemmisüléshez vezetnek.

Legfőbb ideje fordulatot venni. Együtt elérhetjük, hogy megóvjuk az emberiséget a gonosz Kínai Kommunista Párt által történő leigázásának és elpusztításának a sorsától. Ha közvetlenül szeretné támogatni ezt az üzenetet: „Semmisüljön meg a gonosz Kínai Kommunista Párt”, tisztelettel meghívjuk Önt, hogy írja alá az EndCCP online petíciót. Ezzel segít egy jobb jövőt megteremteni az emberiség számára: www.endccp.com/hu/

Köszönjük!”

Forrás: https://de.clearharmony.net/…/quo-vadis-die…

Fotó: Clearharmony.net

További információ:

Mi a Fálun Dáfá (más nevén Fálun Gong)? https://www.hu.faluninfo.eu/attekintes/mi-a-falun-gong

Miért üldözik?

https://www.hu.faluninfo.eu/attekintes/miert-uldozik