Kultúra

Peter, egy tipikus amerikai üzletember alkut köt egy, a kínai rendszerhez kötődő céggel, de rájön, hogy a dolgok nem úgy működnek, ahogy elképzelte

Becslések szerint az Egyesült Államok üzleti titkainak Kína általi ellopásának (szellemi tulajdon) költsége 250-600 milliárd dollár évente. De hogyan befolyásolja mindez az emberek életét, akik átélték ezt a fajta tapasztalatot? Ez a fő kérdés, amelyet az író és rendező, David Chai legújabb filmje, az „Elutasítani” vet fel.

A film Peter (akit Connor Hough alakít), egy tipikus amerikai üzletember útját követi, aki el van ragadtatva a gondolattól, hogy üzletét Kínába terjessze, és elérje a kínai piac több mint 1 milliárd lakosát. Alkut köt egy, a kínai rendszerhez kötődő céggel, de rájön, hogy a dolgok nem úgy működnek, ahogy elképzelte.

A Compassion Entertainment által készített figyelmeztető film fontos mindenki számára, aki kíváncsi arra, hogyan működik az IP-lopás és milyen pusztító lehet. A két főszereplőt, Connor Hough-t és Tayler Karint több száz fiatal tehetség közül választották ki a filmben. A mellékszereplők között Tom Procida, Arthur Axis és Julie Joy Shin szerepel.

A teljes film elérhető a link alatt.

https://www.ntd.com/programming-alert-reject-a-new-film-exploring-the-consequences-of-a-business-deal-with-china_527750.html