Hírek

Pártkultúra: a halálos fegyver

Mr. Wu Európából: A kínai filmek bevételei 2020-ban először haladják meg a hollywoodi filmekét. Kína legkésőbb 2026-ban át akarja venni a hatalmat Hollywood felett. Hogy miért?

A KKP megérti, hogy fontos a kultúra és az emberek gondolkodásának ellenőrzése a szárazföldi Kínában.

Ezt a fajta ellenőrzést 1949-es hatalomátvételük óta végzik.

1966-ban a kínai rezsim elindította a kulturális forradalmat, amelynek során hatalmas mennyiségű nemzeti erőforrást fordítottak a régi kultúra, a régi örökség és a kínai elit felszámolására.

Ennek eredményeképpen az akkori fiatal kínai lakosság mindössze 10 év alatt elvesztette a hagyományos örökséggel kapcsolatos ismereteit.

A kínai gazdaság azonban sokat szenvedett a kulturális forradalom miatt.

Következésképpen a KKP 1979-ben elkezdte „megnyitni az országot”, hogy segítse gazdaságuk fellendülését, és hogy nyugati országokból is kapjon befektetéseket.

Ez hosszú távú céljukat is szolgálhatja: Hogy a világ meghatározó hatalmává váljanak.

Most, a „gazdasági nyitás” majdnem 30 éve után a rezsim rájött, hogy a nyugati kultúra szabad gondolkodásmódja átvette az irányítást a kínai népen belül.

Tehát a KKP most az összes megkeresett pénzt arra akarja felhasználni, hogy ismét alaposan átmossa a kínaiak és a nem kínai emberek agyát.

A Párt kultúráját a világ más országaiba is exportálják.

A párt kultúrája és a kínai kultúra nem ugyanaz!

A kínai hagyományos kultúra például arra tanítja az embereket, hogy tiszteljék az isteneket, és tiszteljék az erényt: Az őszinteséget, a könyörületességet és a türelmet.

A KKP azonban nem akarja, hogy a népük tisztelje az isteneket és az erényt, egyszerűen azt akarják, hogy minden kínai ember „jó katona” legyen, aki a KKP hatalmas hadseregét szolgálja.

Gyerekkoruk óta sok kínai esküdött meg, hogy hűségesek lesznek, és életüket a kommunista pártnak szentelik.

Ezért a legnagyobb veszélyt a világunkban a Kínai Kommunista Párt jelenti.