Hírek

Különleges nap 2021. május 13. A Fálun Dáfá Világnapja – Li Hongzhi Mester 70. születésnapja

Az őszinteségen, jószívűségen, elfogadáson alapuló buddhista művelési iskola alapítója 1992. május 13-án tartotta meg első nyilvános tanfolyamát Kínában.

Azóta a Fálun Dáfá-t több mint 100 millióan gyakorolják a világ szinte minden országában, könyveit több mint 40 nyelvre lefordították és tanítása továbbra is teljesen ingyenes, mindenki számára elérhető.

A gyakorlatot a kínai kommunista rezsim a hihetetlen népszerűsége miatt betiltotta 1999-ben (amikor a gyakorlók száma már a kommunista párt tagjainak számán is messze túl haladt) és azóta is kegyetlen kínzásokkal és brutális erőszakkal lépnek fel ellene. A hazugságok, amelyekkel a kínai embereket a békés gyakorlók ellen hangolták, messze elterjedtek a világon és ezért sokan tévesen átvették a KKP narratíváját. A Fálun Dáfá gyakorlók fáradhatatlanul dolgoznak az üldözés kegyetlenségének feltárásán és segítenek üldözött társaik helyett is felszólalni, valamint az embereknek megérteni, hogy mi is valójában ez a csodálatos gyakorlat szemben a kommunista rezsim hazugságaival. (Bővebben: https://hu.falundafa.org; https://hu.faluninfo.eu; https://faluninfo.net)

Aki személyesen ismer Fálun Dáfá gyakorlókat, meggyőződhetett már ennek a művelési iskolának az igaz és jóságos természetéről, mely minden élőlény javát kívánja.

A Fálun Dáfá világnapján Li Hongzhi Mester születésnapjához szívből gratulálunk és mutatunk itt egy különleges filmet ebből az alkalomból.

(A második és a harmadik rész linkje hozzászólásban található.)

Kép: minghui.org (Kanada, Niagara Falls)