Egyéb kategória,  Politika

“Ha szereted Kínát, lépj ki a Kínai Kommunista Pártból”

A Kilenc kommentár a kommunista pártról című könyv, amelynek kiadása elindította a KKP-ből való kilépés mozgalmát, rámutatott, hogy a KKP rezsim tele van erőszakkal, gyűlölettel, mészárlásokkal, háborúkkal, hazugságokkal és fenyegetésekkel. Az elmúlt néhány évtizedes történelme megmutatta, hogy a KKP embertelen, természetellenes, gyilkos és diktatórikus. Megsemmisíti a hagyományos kínai kultúrát, erőszakkal és terrorral uralkodik. Politikai mozgalmak sorozatával emberek millióit – földbirtokosokat, kapitalistákat, értelmiségieket és diákokat – gyilkolt meg, ezzel megteremtve a terror légkörét.

A KKP elrabolta és elhallgattatta a másként gondolkodókat, beleértve az emberi jogi ügyvédeket, etnikai kisebbségeket, vallási hívőket és a Fálun Gong gyakorlókat. Figyelmen kívül hagyja a jogi szabályozásokat, az állam által ellenőrzött apparátusokat arra használja, hogy megtámadja az általuk fenyegetésnek ítélt embereket, túszként tartsa őket és üldözze. Ez elképzelhetetlen egy modern civilizált társadalomban, de Kínában valóban megtörténik.

A KKP a kínai népet állandó agymosásnak vetette alá, és az „ateizmus” és a „kínai- ellenes erők” elméleteivel mérgezte őket. Ennél az USA-ra és más nyugati országokra hivatkozott, annak érdekében, hogy felbujtsa a kínai népet az univerzális értékek és a szabad világ jogállamisága elleni elutasítására. “A szülőföld szeretete egyenlő a párt iránti szeretettel” – hamis módon így vélekedik sok kínai ember. Sőt, úgy tekintenek a pártra, mint az “édesanyjuk”-ra.

A How the Specter of Communism Is Ruling Our World (Hogyan uralkodik a kommunizmus kísértete a világunkon) című könyv 18. fejezete világosan kimondja: „A KKP nem egy normális értelemben vett politikai párt vagy rezsim. Nem a kínai népet képviseli, hanem inkább a kommunista gonosz szellemet az emberi világban. A KKP-val való azonosulás az ördöggel való azonosulást jelenti. Kedvesnek lenni a KKP-val az ördög megnyugtatását és segítését jelenti, és bűnrészességet az emberiség pusztulásba való tereléséhez. Ezzel szemben a KKP visszaszorítása azt jelenti, hogy részt kell venni a jó és a gonosz közötti harcban. Ez nem csak a nemzeti érdekekért küzdő országokról szól. Ez egy harc az emberiség jövőjéért.”

***

Hivatkozott könyvek:

Kilenc Kommentár a Kínai Kommunista Pártról: https://kinafokusz.hu/kilenc-kommentar/

Hogyan uralja világunkat a kommunizmus kísértete: https://kinafokusz.hu/hogyan-uralja-vilagunkat-a…/

Forrás: http://hu.clearharmony.net/…/a113442-Miert-lep-ki-annyi…

Kép: Tuidang Movement