Hírek,  Politika

Fotógaléria: A Jiang Zemin általi véres üldözés öröksége

A Kínai Kommunista Párt egykori vezetője, Jiang Zemin (Csiang Cö-min) november 30-án, 96 éves korában meghalt. Jiang volt a Fálun Gong meditációs gyakorlat üldözésének megtervezője.

Uralkodása alatt, 1999-ben a Kínai Kommunista Párt átfogó üldözést indított a csoport ellen, amikor becslések szerint 70-100 millió ember gyakorolta Kínában a Fálun Gongot, amely meditatív gyakorlatokat és erkölcsi tanításokat foglal magában, melyek az őszinteség, az együttérzés és a türelem elveiben gyökereznek.

A Jiang általi üldözés következtében kínaiak milliói látták tönkremenni az életüket, családok szakadtak szét, és megszámlálhatatlanul sokakat megkínoztak és megöltek a munkatáborokban valamint a börtönökben.

A KKP elindította a Fálun Gong-gyakorlók ellen elkövetett erőszakos szerveltávolításokat is, egy szörnyű gyakorlatot, amely során a fogva tartott híveket megölik a szerveikért, amelyeket aztán magas áron eladnak a transzplantációs piacon – sok esetben külföldieknek.

Az üldözés ezen 23 éve során, mind a Kínában és külföldön élő Fálun Gong gyakorlók is folyamatosan felhívták a figyelmet a rezsim brutális elnyomására, sok esetben a saját életüket kockáztatva Kínában.

Ez a képgaléria ennek valóságára világít rá.

Forrás: https://hu.clearharmony.net/articles/a114057-Fotogaleria-A-Jiang-Zemin-altali-veres-uldozes-oroksege.html#.Y8BCmxXMKUl