Hírek

Ausztrália: Az emberek elítélik az „embertelen” KKP-t és aláírják a petíciót annak megszüntetéséért

(Minghui.org) Fálun Dáfá gyakorlók 2020. november 8-án bemutatták a gyakorlatokat és aláírásokat gyűjtöttek egy petícióhoz, amely a Kínai Kommunista Párt (KKP) megszüntetésére szólít fel. Az eseményre Sydnyben az Anzac bevásárlóközpontban és a város központi üzleti negyedében került sor.

Az aláírást gyűjtőket az arra járók megdicsérték az igazság terjesztésére és a KKP valódi természetének feltárására végzett nagyszerű munkájukért.

A gyönyörű időjárásnak és a helyi utcai fesztiválnak köszönhetően az utcák tele voltak emberekkel. Sokan azok közül, akik megálltak nézni a gyakorlatokat, aláírták a petíciót. Többen kifejezték támogatásukat, és biztatták a Fálun Dáfá gyakorlókat. Néhány kínai járókelő élt ezzel a lehetőséggel, hogy kilépjen azokból a kommunista szervezetekből, amelyekhez régebben csatlakozott.

Gray Scott vállalkozó elmondta, hogy hallott a Fálun Dáfáról és az erőszakos szervrablásról Kínában. „Nem rajongok a Kínai Kommunista Pártért” – mondta. „Nagyon sok rossz dolgot követtek el, többek között Tibetben, Hongkongban és a Fálun Gong üldözését. Úgy gondolom, hogy kormányunknak erősebbnek kell lennie a KKP-val szemben, és most lépéseket kell tennie. Nem kellene félnünk a Kínai Kommunista Párttól.”

„Az Őszinteség, Együttérzés, Türelem elvei nagyszerűek a társadalmunk számára. Demokratikus ország vagyunk. Ezekre az értékekre támaszkodunk. A barátaim figyelmét is fel fogom erre hívni. A nyugatiaknak látniuk kellene, hogy mit csinál a Kínai Kommunista Párt, és nekünk változtatnunk kell ezen.”

Mario Elters egy helyi lakos elmondta, hogy évekkel ezelőtt hallott a KKP bűncselekményéről, az erőszakos szervrablásról. „Ez borzasztó! Ez nem emberséges, és olyan elszomorító! Le kell állítanunk” – mondta. „A Kínai Kommunista Párt okozta ezt a járványt. Sokan elvesztették az állásukat. Több embert kellene tudatnunk azokról a szörnyűségekről, amiket a KKP tesz. A ma szervezett esemény nagyon jó. Nagyszerű munkát végeztetek!”

Egy másik helyi lakos, Mahuii Barlucesa elmondta: „A Kínai Kommunista Párt elpusztította a hagyományos kínai kultúrát, és megpróbálta elterjeszteni a vírusát – a kommunizmust – szerte a világon. Amikor nem működött, egy valódi vírust terjesztett el az egész világon. Teljesen a KKP ellen vagyok, és úgy gondolom, hogy mindenkinek ellene kellene lennie.”

„Egyáltalán nem értek egyet azzal a kormánnyal, amely ártatlan embereket üldöz csupán a hitük miatt. Én keresztény vagyok. Tudom, hogy néhány keresztényt ott is üldöznek. Börtönbe vetették őket, vagy eltűntek. Azzal próbálom felhívni a figyelmet, hogy elmondom a barátaimnak, hogy mi történik. Az ausztrál kormánynak azt kell tennie, amit az Egyesült Államok kormánya is tett. Meg kell tiltania a Kínai Kommunista Párt tagjainak a belépést.”

John Michael helyi lakos azt mondta: „A kínai kormány nagyon korrupt. Nem érdeklik őket az emberek, csak a pénzük és a hatalmuk érdekli őket. Hallottam a Fálun Dáfáról és az erőszakos szervrablásról Kínában. Rosszul éreztem magam, amikor először hallottam a szervrablásról. A Kínai Kommunista Párt embertelen. Meg kell állítanunk, és minél több embert kell tudatnunk róla. Az ilyen események nagyszerűek, mert több emberrel tudatják, mi történik, és segítenek nekik jobban megérteni a Kínai Kommunista Párt valódi természetét.” John arra bátorította a Kínában üldözött Fálun Gong-gyakorlókat, hogy legyenek erősek és soha ne adják fel.

Forrás: http://hu.clearharmony.net/…/a113444-Ausztralia-Az…

Kép: Minghui.org