Hírek

A National Federation of Republican Assemblies (NFRA) állásfoglalást adott ki, amelyben felszólítják a KKP-t, hogy azonnal hagyjon fel az erőszakos szerveltávolításokkal

“Csak azért imádkozom, hogy az üzenet útjára induljon, és az emberek komolyan vegyék, milyen szörnyű a szerveltávolítás.”

A National Federation of Republican Assemblies (NFRA) (Republikánus Gyűlések Országos Szövetsége) 2021. október 9-én elfogadott egy állásfoglalást, amelyben elítéli a Kínai Kommunista Pártot (KKP) a Kínában élő Fálun Gong gyakorlók szerveinek beleegyezésük nélküli eltávolításáért.

Az NFRA kétévente megrendezett kongresszusán, az arizonai Scottsdale-ben elfogadott állásfoglalás felszólította a KKP-t, hogy azonnal fejezze be a Fálun Gong üldözését, amely már 22 éve tart.

Az állásfoglalás felszólította továbbá az amerikai kongresszust és az államokat, hogy fogadjanak el a szerveltávolítások szörnyű bűntette elleni küzdelemről szóló törvényt, és segítsenek megállítani az üldözést. Sürgette továbbá az amerikai külügyminisztériumot, hogy ne adjon ki több vízumot azoknak, akik részt vesznek a szerveltávolításokkal kapcsolatos bűncselekményekben.

A határozat beterjesztője szerint, az „a Kínai Kommunista Párt felelősségre vonása az atrocitásokért”

Az állásfoglalást Mr. Norman Reece, a kaliforniai Solano megye Solano Republikánus Közgyűlésének elnöke nyújtotta be. Ő már korábban, 2018-ban terjesztett be hasonló állásfoglalást a kaliforniai republikánus közgyűlésnél, és azt egyhangúlag elfogadták.

Mr. Reece az állásfoglalás 2018-as elfogadása után levelet írt a Solano megyei Daily Republic hírportálnak: “Ez egy olyan ügy, amely – bízom benne – cselekvésre fogja ösztönözni a közvéleményt és a választott tisztségviselőinket, amint tudomást szereznek a kínai állampolgárokkal szembeni embertelen és sajnálatos bánásmódról.”

“Bízom benne, hogy amint értesülnek erről és hasonló kérdésekről, csatlakoznak másokhoz, akik ellenzik az ilyen atrocitásokat, olyan vezetőket keresnek és választanak majd, akik kiállnak e gonoszság ellen, és imádkoznak a megújulásért földünkön és az egész világon.”

Mr. Reece ugyanezzel az indíttatással az NFRA idei kongresszusán is javaslatot tett az állásfoglalásra, remélve, hogy még jobban felkeltheti a figyelmet a Kínában zajló atrocitásokra. A The Epoch Times-nak adott interjújában elmondta, hogy szerinte “fontos, hogy folytassuk a Kínai Kommunista Párt felelősségre vonását az általuk elkövetett atrocitásokért. Ez az egyik legdurvább [vallásüldözés]”.

Mr. Reece azt is elmondta a Minghui tudósítójának, hogy a 23 államból érkező küldöttek közül sokan megköszönték neki, hogy előterjesztette az állásfoglalást, és nagyon örült ennek a figyelemnek.

“Csak azért imádkozom, hogy az üzenet útjára induljon, és az emberek komolyan vegyék, milyen szörnyű a szerveltávolítás.” Majd hozzátette, hogy “számomra öröm, hogy helyesen cselekedhetek. Ki kell állni a gonosz ellen, de ehhez elkötelezettség és bátorság kell”. Megköszönte a Fálun Gong gyakorlók kitartó erőfeszítéseit, amelyekkel felhívták a figyelmet az üldözésre és kiálltak a KKP ellen.

Mr. Reece elmondta, hogy sokan megjegyezték, hogy a nagyobb médiumok ritkán számolnak be a szerveltávolítások témájáról, vagy azért, mert megfenyegették őket, vagy azért, mert a KKP-tól kapnak támogatást.

Tovább a teljes cikkhez:

https://hu.clearharmony.net/…/a113742-A-National…