Hírek

A Fálun Dáfá pozitívan járult hozzá a társadalom fejlődéséhez, állítják a vietnami közösség vezetői Ausztráliából

Részlet: “Paul Huy Nguyen az ausztráliai Új-Dél-Wales-i vietnami közösség elnöke elmondta, hogy először akkor találkozott a Fálun Dáfá-val, amikor egy park közelében elhaladt, és észrevette, amint a gyakorlatokat végezték. „Úgy éreztem, hogy ez egy jó gyakorlat az egészség szempontjából. Amikor némi kutatást végeztem, megtudtam, hogy a Kínai Kommunista Párt (KKP) 1999 óta üldözi a Fálun Dáfá-gyakorlókat. A gyakorlók olyan emberek, akik csak javítani akarják lelki értékeiket és békésen végzik a gyakorlatokat. Szimpátiát éreztem irántuk és úgy döntöttem, hogy támogatom őket. A Fálun Dáfá-gyakorlók, akikkel kapcsolatba léptem, különféle háttérrel rendelkeznek. Mindannyiukban az a közös akarat, hogy jobb emberekké váljanak azáltal, hogy átültetik az élet minden területére a Fálun Dáfá őszinteség, együttérzés, türelem alapelveit.”

Nguyen szerint a Kínai Kommunista Párt (KKP) egy embertelen rezsim. A kommunizmus tönkreteszi az emberi erkölcsöt, ennek következtében az emberek rosszul viselkednek. „Nagyon világosan láthatjuk, hogyan pusztult el az emberek erkölcsi magatartása a KKP uralma alatt. A Fálun Dáfá az igazságot, az együttérzést és a türelmet tanítja – ezek az elvek az emberiség erkölcsi alapjai. A kommunizmus ellentétben áll azzal, ami jó és hasznos a társadalom számára, ezért a KKP elnyomja a Fálun Dáfát.”

“Nguyen Új-Dél-Walesben a vietnami közösség elnökeként segített a gyakorlóknak a KKP szervrablási tevékenységeiről szóló filmek és bemutatók népszerűsítésében a vietnami közösség számára. „Továbbra is fel kell szólalnom. Remélem, hogy azok, akik még nem ismerik a Fálun Dáfá-t, oda fognak figyelni. Amikor mélyebbre ásnak, rájönnek a Fálun Dáfá igaz elveire. A Fálun Dáfá nem politikai szervezet vagy párt, ehelyett útmutatást nyújt és megmutatja az embereknek, hogyan váljanak jó emberekké.”

Nguyen felszólította azokat az embereket, akik még nem ismerik vagy még mindig közömbösek a Fálun Dáfá-gyakorlók üldöztetése iránt. Tanulmányozniuk kell, és meg kell tudniuk az igazságot. Azt mondta, az igazságot megismerése különösen azoknak fontos, akiknek alapvető emberi jogi aggályaik vannak. Amikor a Fálun Gong-gyakorlók üldözésében az emberek meglátják a Kínai Kommunista Párt kegyetlenségét, meg fogják tudni, hogy ez a kérdés alapvető emberi jogi kérdés.

Azt mondta: „Egy hétköznapi ember úgy érezheti, hogy ez az üldözés nem az ő dolga. De ha már tudod, nem hagyhatod figyelmen kívül, hogy ártatlan embereknek rabolják el a szerveit, és nem csinálsz semmit. Fel kellene szólalni, és minél több embernek tudnia kell erről a bűncselekményről!

A közelgő újév alkalmából Nguyen kifejezte jókívánságait: „Szeretnék egészséggel és boldogsággal teli új évet kívánni Li Hongzhi mesternek. Remélem, hogy a [Fálun Dáfá-gyakorlók] továbbra is jól teljesítik küldetésüket. Remélem, az újévben is folytatják a KKP bűncselekményeinek feltárására irányuló tevékenységüket. Békés és egészséges új évet kívánok a Fálun Dáfá minden gyakorlójának!”

Forrás:

https://hu.clearharmony.net/articles/a113544-A-Falun-Dafa-pozitivan-jarult-hozza-a-tarsadalom-fejlodesehez-allitjak-a-vietnami-kozosseg-vezetoi-Ausztraliabol.html#.YJeZgt28qUk