Egyéb kategória

Történet Kínából: “Lányom a mennyből”

~ A szerkesztők megjegyzése: A következő történetet sem igazolni, sem cáfolni nem kívánjuk. Aki esetleg kételkedne benne, tekintheti ezt egy szép és elgondolkodtató történetnek vagy mesének. ~

Jen Jen becenevű lányom csak 24 évig volt ezen a világon. Születésekor teljesen megbénult. Körülbelül tíz hónapos korában végre lassan el tudott kezdeni mozogni a földön, az oldalán csúszva, és megértettük beszédének egy részét.

Két hónappal a halála előtt Jen Jen sok hihetetlen dolgot mondott el nekünk.

Elmondta, honnan érkezett: “Azért jöttem erre a világra, mert egy magasabb birodalomban véletlenül sérülést okoztam valakinek, aki azután meghalt. Nekem is van ott otthonom. Ott van az édes apukám, anyukám, a három idősebb nővérem és én. A nevem Tsui Yu-Lan. A negyedik gyermek vagyok. Van egy öcsém is, Wei-Wei. A családom azóta keres engem, amióta ebbe a világba leestem. Végül megtaláltak, ismerik mind a leesés okát, mind az emiatt az emberi birodalomban elviselt szenvedéseimet. Keresték a módját annak, hogy hogyan menthetnének meg és hogyan tudnék visszatérni hozzájuk. Mióta megtaláltak, nappal ebben a házban, éjszaka a felső birodalomban tartózkodom, az otthonomban. Mindannyian nagyon vendégszeretők és kedvesek, együttérzőek az emberi világban elviselt szenvedéseimmel kapcsolatban. Ízletes ételeket készítenek nekem, amelyek nem találhatók meg az emberi világban. A felső birodalomban található szőlő például nagyobb és édesebb, mint itt. Bár itt mozgássérült vagyok, a testem nagyon jól működik odafenn. Még dicsérik is a szépségemet! ” -kuncogott ezen.

Jen Jen elmondta, hogy nappal az emberi birodalomban szenved, éjszaka azonban a felső birodalomba tért vissza a családjához.

Egy reggel azt tapasztaltam, hogy teljes sminket visel, alapozóval és púderrel, kiemelt szemöldökkel és piros ajkakkal. Megkérdeztem tőle, hogy mi történt, és ki tette rá a sminkjét. Azt válaszolta: – “A szobalány volt az tegnap este”. Ez teljesen lehetetlen. Szobalányunk nincs, és ő maga sem tehette volna meg, mivel olyan mértékben béna a teste, hogy etetni is kellett. Semmilyen módon nem tudhatta volna ezt ő maga elkészíteni, és ráadásul még ilyen szépen is véghezvinni. Sőt, akár hiszitek, akár nem, a háztartásban senki sem sminkel.

Van még egy dolog. A gyakori áramkimaradás miatt minden család gyertyát is használ az otthonában. Nem vettem Jen Jen számára gyertyatartót, de mégis volt két gyertyatartója, melyeknek az alja egy-egy konzerv fedele volt. A tetején egyfajta nagyon kemény agyag volt. Ilyen agyag nincs is a kertünkben, ő maga sem tud kimenni oda. Megkérdeztem, honnan vette? Mosolygott, és nem válaszolt. Ezután megkérdeztem tőle, ki készítette ezeket? Azt mondta, hogy a szobalány. Az egyik gyertyatartót a mai napig őrzöm. Egyszer elvittem egy látóhoz, aki megnézte a harmadik szemével. Meglepődött és megkérdezte, honnan származik? Miután elmondtam neki a történetet, azt mondta, hogy az agyag nem a mi dimenziónkhoz tartozik, hanem egy másikhoz.

Ez a néhai lányom, Jen Jen története. Azért árulom el, hogy bebizonyítsam, hogy az isteni (világ) valóban létezik. A karmikus kapcsolatok igazak. Emberi birodalmunkban mindent az isteni irányít.

Angolra fordította: Sharon L

Forrás:

https://visiontimes.com/…/a-true-story-in-china-my…

Kép: Kína Fókusz saját kép