Hírek

New York: Autós felvonulás bátorítja az embereket, hogy utasítsák el a Kínai Kommunista Pártot

Autók vonultak végig New York-on kínai és angol nyelvű nagy feliratokkal a tetejükön, amelyekkel több ezer ember figyelmét keltették fel egymást követő két napos hétvégén: 2020. október 3-4-én, valamint október 10-11-én, szombaton és vasárnap.

Az autós menetet a Globális Szolgáltató Központ A Kínai Kommunista Pártból Való Kilépésért (Global Service Center for Quitting the Chinese Communist Party) nevű szervezet szervezte, hogy mindenhol bátorítsa az embereket, hogy határolódjanak el a Kínai Kommunista Párt-tól (KKP), valamint bátorították a kínaiakat, hogy vonják vissza a tagságukat a KKP-ből és a hozzá kapcsolódó ifjúsági szervezetekből.

Körülbelül egy tucat autó, felirattal és bannerrel a tetején, elindult Flushingból Queens-be, és aztán átautóztak Manhattanbe, mielőtt körbejárták a kínai negyedet alsó Manhattanben, és visszatértek Flushing-ben a Main Streetre.

A felvonulás nagy figyelmet kapott. Sok gyalogos megállt, hogy elolvassa az autókon lévő üzenetet, sokan más járművekben az utas ülésekből hajoltak ki, hogy fényképeket készítsenek. Több autós átkiabált a felvonulás sofőrjeihez, hogy folytassák a jó munkát, és a gyalogosok, akik a rendőrlámpánál vártak, felmutatták a hüvelykujjukat.

A hatalmas feliratokon és bannereken angolul és kínaiul is kiírták a következőket: „A KKP hazudik, az emberek meghalnak”, „Mondj nemet a KKP-nek”, „Óvakodj a KKP-vírustól”, „A kommunizmus mindenkit veszélyeztet” és „Őszinteség-Jószívűség-Tolerancia jó, a Fálun Dáfá jó”.

Yi Rong, a Globális Szolgáltató Központ A Kínai Kommunista Pártból Való Kilépésért (Global Service Center for Quitting the Chinese Communist Party ) szervezet elnöke azt mondta, reméli, az autós felvonulás még több emberhez eljuttathatja a fontos üzeneteket.

„Mindig mozgásban vagyunk” – mondta. „Különösen az olyan helyeken, mint a Times Square és a 42. utca Manhattanben, az üzeneteinket láthatják a New York-iak. Az emberek távolságtartóbbak a koronavírus miatt. Az autókat láthatják, amint elhaladnak, és így nagyon egyszerű.”

A nagy felvonulás Flushingban kezdődött és elhaladt számos híres turistalátványosságnál, mint a Metropolitan Szépművészeti Múzeum, Central park, és az Amerikai Természettudományi Múzeum, mielőtt tett egy kört a kínai konzulátus hivatalánál New York-ban, és végül Flushing központjában, a Main Streeten ért véget.

Ahogy október 4-én, vasárnap az autós menet körbeautózta Flushingot, a nézők izgatottan kiáltották: „Győzzétek le a KKP-t, nagyszerű munkát végeztek, csak így tovább!”

Az önkéntesek az utcán tájékoztatókat osztogattak, ahogy az autók elhajtottak a különböző turistalátványosságoknál New York-ban. Sok ember aláírta a petíciót, hogy elutasítsa a KKP-t, miután az önkéntesek elmagyaráztak nekik néhány atrocitást, amit a rezsim követett el. Néhány ember több szórólapot kért, hogy odaadhassa a barátainak és családjának. Sok ember elmondta, hogy bátorítani akarják az embereket, hogy írják alá az online petíciót.

Egy csoport középkorú ember sétált az Amerikai Természettudományi Múzeum közelében. Az egyikük megkérdezte az önkéntestől, hogyan tudna segíteni. Az önkéntes javasolta, írja alá a petíciót, hogy elhozza a kommunizmus végét. Az asszony elmondta, hogy ismeri a Fálun Gong kegyetlen üldözését, és alá akarta írni a petíciót, hogy kifejezze támogatását.

A Globális Szolgáltató Központ A Kínai Kommunista Pártból Való Kilépésért (Global Service Center for Quitting the Chinese Communist Party) szervezet tervezi, hogy minden hétvégén tart egy ilyen felvonulást, hogy még több embert figyelmeztessen arra, hogy a kommunizmus fenyegetést jelent az emberiség számára.

Forrás:

http://www.hu.clearharmony.net/…/a113447-New-York-Autos…

Képek: Minghui.org