Hírek

Ezrek gyűltek össze Tajpejben a Fálun Dáfá Világnap megünneplésére

TAIPEI, Tajvan a Fálun Dáfá Világnapját ünnepli – Mintegy 5200 tajvani Fálun Gong-gyakorló gyűlt össze színes ruhákban, hogy május 1-jén leüljön az ikonikus Szabadság téren Tajpejben, egy hatalmas képet alkotva, hogy ezzel megemlékezzenek a Fálun Gong gyakorlat nyilvánosságra hozatala óta eltelt majdnem három évtizedről.

A résztvevők egy rövid, hagyományos kínai írásjegyekkel írt mondatot formáltak. Az üzenettel boldog születésnapot kívántak a gyakorlat alapítójának, Li Hongzhinak, és kiemelték annak a napnak a 29. évfordulóját, amikor a Fálun Gongot Kínában bemutatták a nyilvánosságnak.

Li úr 29 évvel ezelőtt, május 13-án vezette be a művelési utat Északkelet-Kínában, ami egyben a születésnapja is. 2000 óta a dátumot a Fálun Gong gyakorlói és támogatói a Fálun Dáfá világnapjaként ünneplik.

A Fálun Dáfá néven is ismert művelési iskola öt meditációs gyakorlatból és erkölcsi tanításokból áll, amelyek középpontjában az őszinteség, az együttérzés és a türelem elvei állnak.

Teljes cikk:

https://hu.clearharmony.net/articles/a113586-Ezrek-gyultek-ossze-Tajpejben-a-Falun-Dafa-Vilagnap-megunneplesere.html#.YJ9ght28qUk