Hírek

A WTA (woman tenis association) lemondta a rendezvényeit Kínában, mert NEM tudtak Peng Suajjal beszélni.

A WTA (woman tenis association) lemondta a rendezvényeit Kínában, mert NEM tudtak Peng Suajjal beszélni. Ugyanis hiába keresi a WTA (és követeli, h vizsgálják ki Peng ügyét korrektül), a kínai központi kormány NEM a WTA-val hozta össze a beszélgetést, hanem az Olimpiai Bizottságból Thomas Bach-val. (a 2022es pekingi téli olimpia miatt, ez tűnt a fontosabbnak a propaganda gyárnak).

Márpedig Thomas Bach jó kapcsolatot ápol nem mással mint magával a szexuális zaklatóval, Csang Kao-livel. (ide illeszteném Bach és Csang Kao-li kézfogós fotóját, de beillesztem kommentben). Így a WTA, teljes joggal értetlenül áll a szitu előtt, hogy miért nem őket kereste Peng, ha annyira szabad ahogy Kína állítja és a mai napig nem sikerül elérniük, pedig hetek óta keresik.

A WTA még az Olimpiai Bizottságnak is neki ment, -teljes joggal- hogy szégyen, hogy Thomas Bach a KKP kezére játszik. Hajrá WTA! Bojkott 2022 Peking Winter Olympics!

https://www.facebook.com/zita.kozari.9/posts/10223698707349597

https://hvg.hu/sport/20211201_wta_felfuggesztes_kina_peng_suaj?fbclid=IwAR3Ddq03TtaCmQRz3yu-mv7i-1BbVq-hgjxWsQM-jbNQpt8vzFfvGOpSouE

Kép: NTD news